О нас

Адрес нашего сайта: http://ankorean.ffox.site.

 

  1. ЗАЩИТА ПЕРСОНАЛЬНЫХ ДАННЫХ

Как  использование электронного  магазина  « ankoreanstore.com »вы соглашаетесь персональные  ваши  данные ,  чтобы  быть обработаны  для  целей  этого  надлежащего функционирования  Договора  электронных  услуг  на основе действующего законодательства, в частности GDPR, Закон о защите персональных данных (Закон НДПА) и Закон об электронных торговля (ZET) .      
Анкореан стор“ ООД е регистрирано в Комисията за Защита на Личните Данни (КЗЛД) като администратор на лични данни. – вече няма такава регистрация 

« Ankorean Storr » ООО собирает персональные данные  о  физических  лиц  , которые посещают  веб – сайт интернет – магазина  « ankoreanstore.com »  и в  этой связи  принимает  обязательство  в  предоставлении  в  частную жизнь  и  защиту  персональных данных которые  предоставляют  клиентам / пользователям через на л айн магазин  ankoreanstore.com » .        

Политика  по  конфиденциальности  в « Ankorean Магазин »  LTD обычно регулируется  способ  , который  будет  собран  на  персональных данных, как  в  использовании условия при  которых может  быть  раскрыты  для  других  сторон и  как  для  хранения  их.      

Любой  клиент  , который использует  сайт и услуги  , при условии  через него  считается , что  знаком  с  этой  политикой и  обязуется  в  соответствии с ним .  

 

Защита Защиты  личной информации « Ankorean магазин » L  обрабатываются  ваши сек  личных данных исключительно на  основе GDPR, Закон о защите  персональных данных  (НДП) и Закон об  электронной коммерции  (ZET). Личные данные упомянутых  вами  будут быть собраны  и  обработаны с  помощью «ANKOREAN сделать» ООО  в соответствии с действующими правовыми положениями  и  политикой ,  чтобы защитить  частную жизнь .  
 
             Персональные данные не предоставляются третьим лицам и не используются для целей, отличных от описанных выше, за исключением случаев, предусмотренных применимым законодательством. Все сотрудники компании, работающие полный или неполный рабочий день, которые имеют доступ к личным и другим пользовательским данным, знакомы с положениями и правилами защиты личных данных и обязанностью защищать личные и другие данные и обязаны соблюдать эти условия. конфиденциальность личных и иных данных пользователей Интернет-магазина.  

Какие данные мы храним? 

Для того  , чтобы обеспечить  из  продуктов  и  услуг которые предоставляют « Ankorean магазин » LTD собирать управлять процесс  и  хранить эти данные  для пользователя:       

–   адрес электронной почты ( имя пользователя )  

–  пароль  

–  имя  и фамилия 

– Адрес доставки 

–  телефон  для  связи 

– фирма или името на юридическото лице (ако потребителят е юридическо лице) 

– данъчен номер на юридическото лице (ако потребителят е юридическо лице) 

– други данникоито потребителят доброволно вписва в профила си 

За коректносттапълнотата и актуалността на даннитевъведени от потребителитекомпанията не носи отговорност. 

Съхраняване на Вашите данни 
 
Личните Ви данни се използват единствено за приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Предоставените от Вас данни са ни нужни, за да изпълним своите договорни или преддоговорни задължения спрямо Вас. Не предоставяме тези данни на трети лица, с изключение на куриерската фирма, с която Ви доставяме покупката (Спиди или Еконт). 
 
При незавършена поръчка изтриваме въведените по нея данни. При завършена поръчка и изпълнен от наша страна договор на основание чл. 6, ал. 1, букви (а) и (б) от GDPR съхраняваме всички данни по правоотношението до изтичане на предвидения в чл. 12 от Закона за счетоводството (ЗСч) 10-годишен срок. 
 
Бисквитки 
 
За да имате пълен достъп до функционалността на нашия онлайн магазин Вие се съгласявате с това, че нашият сайт използва така наречените „бисквитки, на основание чл. 4а от Закона за електронната търговия (ЗЕТ) и член 6, ал. 1, буква (е) GDPR. Ако не сте съгласни с това, можете да откажете съхраняванетокато това може да ограничи функционалността на нашия сайт за Вас. 
 
Анализ на интернет трафика 
 
Нашият сайт анализира потребителския интернет трафик чрез Google Analytics. За тази цел използваме „бисквитки“, които ни позволяват да анализираме как потребителите използват нашия сайт. Така получената информация се предава на сървъра на доставчика на техническото решение и се съхранява там. 
 
Можете да предотвратите товакато настроите браузъра си така, че да не позволява съхраняването на „бисквитки“. 
 
Обработването на данните за анализ на интернет трафика се извършва въз основа на член 6, ал. 1, буква (a) и / или (е) GDPR. Легитимният ни интерес по смисъла на GDPR се състои в подобряване функционалността на нашия сайт. Ценим личната неприкосновеност на потребителите си, поради което даннитекоито използваме за анализ на уеб трафика, биват анонимизирани от страна на доставчика на техническото решение. С последния имаме договор за обработка на лични данни. 
 
Бюлетин 
 
Можете да се абонирате за нашия бюлетинкато попълните формуляра на нашия сайт. За тази цел се нуждаем от Вашия имейл адрес и съгласието Ви да Ви пращаме съответните съобщения. Можете да се откажете от абонамента си по всяко време. В този случай веднага ще заличим Вашите данни. 
 
Вашите права 
 
Имате право на достъп до Вашите данникоито обработвамекакто и право на коригиранеизтриване (право „да бъдете забравени“), ограничаване на обработкатапреносимост на данниоттегляне на съгласието и възражение. 
 
Ако смятате, че нашето обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган. В България това е Комисията за защита на лични данни. По желанию пользователя его аккаунт может быть удален из базы данных сайта вместе с прикрепленными к нему данными, а также может быть прекращена подписка. 

0
    0
    Вашите покупки
    Кошницата ви е празнаОтидете в каталога
      Apply Coupon
      Какво търсиш?
      За по-прецизно търсене отидете на страницата Продукти